U OKU KAMERE Održan prvi humanitarni koncert u sklopu ovogodišnje humanitarne akcije ‘Sve za našu djecu’

Tijekom koncerta s humanitarnim predznakom, koji je bio rasprodan, nastupili su: Duško Jeličić i Bonaca, Joso Butorac, Muška i ženska klapa Kastav, Mario Lipovšek Battifiaca, Karin Kuljanić, Dražen Turina Šajeta, Antonio Krištofić, Vesna Nežić Ružić, Mauro Staraj, te članovi Udruge za sindrom down Rijeka….

Rijeka – U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku sinoć je održan prvi humanitarni koncert u sklopu ovogodišnje humanitarne akcije Sve za našu djecu u organizaciji Kanala Ri i Udruge Riječko srce. Humanitarna akcija namijenjena je uređenju senzorne sobe za terapiju djece s down sindromom koja će se urediti u prostorima Udruge za sindrom down Rijeka 21 u što će se utrošiti i kompletan prihod od ulaznica za koncert koje su bile u prodaji po cijeni od 50 kuna.

Tijekom koncerta s humanitarnim predznakom, koji je bio rasprodan, nastupili su: Duško Jeličić i Bonaca, Joso Butorac, Muška i ženska klapa Kastav, Mario Lipovšek Battifiaca, Karin Kuljanić, Dražen Turina Šajeta, Antonio Krištofić, Vesna Nežić Ružić, Mauro Staraj, te članovi Udruge za sindrom down Rijeka, koji su izveli neke od svojih najpoznatijih glazbenih hitova: »Što to bješe ljubav«, »Bez duše lijepa«, »Stine«, »Lovor i ja«, »Neka svira roženica«, »Leteća Barbara«, »Moji Koraki«, »Lampadine« i brojne druge. Voditelji programa bili su Mario Lipovšek Battifiaca i Isabella Hujić, članica Udruge za sindrom down Rijeka 21.

Valja napomenuti da dio akcije Sve za našu djecu traje do kraja svibnja. Humanitarni telefon je 0609009 (5 kn +PDV). Uz to i ove će se godine održati središnji humanitarni koncert i to 16. svibnja na Trgu Riječke rezolucije, uz direktan prijenos i call centar na Kanalu Ri. Pokrovitelji humanitarne akcije su Grad Rijeka i Primorsko goranska županija.

error: Content is protected !!