U OKU KAMERE Održan tečaj primjene automatskog vanjskog defibrilatora @ KTC Gervais

Kvalitetna provedba edukacije omogućena je i vrijednom donacijom Rotary cluba Opatija koji je Gradskom društvu Crvenog križa Opatija poklonio moderan edukacijski defibrilator.

Opatija – Tečaj primjene automatskog vanjskog defibrilatora (AVD) za oživljavanje kod zastoja rada srca održan je nedavno u KTC-u Gervais za njihove djelatnike. Jednodnevni tečaj prema Pravilniku o uvjetima za provođenje programa javnodostupne rane defibrilacije održali su predstavnici Gradskog društva Crvenog križa Opatija, mr.sc.Đana Pahor,dr.med. ravnateljica GDCK Opatija i Frane Babić, student Medicine i volonter GDCK Opatija, koji su licencirani za održavanje ovih edukacija.

Kvalitetna provedba edukacije omogućena je i vrijednom donacijom Rotary cluba Opatija koji je Gradskom društvu Crvenog križa Opatija poklonio moderan edukacijski defibrilator. Cijeli tečaj je ‘odradio’ te uspješno položio propisani ispit i predsjednik Lions cluba Opatija, Damir Perman.

– Pozivaju se svi zainteresirani građani na besplatne radionice o primjeni AVD-a kao i tvrtke za tečajeve prve pomoći uz primjenu AVD-a! Hrvatski Crveni križ promiče kulturu laičke prve pomoći, donosi programe edukacije i provodi edukacije. Ovom prigodom GDCK Opatija zahvaljuje Lions Clubu Opatija, Rotary Clubu Opatija i Gradu Opatiji na podršci i promidžbi ove važne humanitarne aktivnosti, poručili su iz GDCK Opatija.

error: Content is protected !!