U oku kamere: Održan Žmergov “Adventski Eko sajam Opatija”

dav

– Brojni posjetitelji Adventa na Mrkate i Adventskog Eko sajama nisu mogli odoljeti finim rakijama i raznim proizvodima od aronije, svježe mljevenim brašnma, prirodno uzgojenom voću i povrću, ukusnom medu, siru, ali niti drugim zdravim namirnicama.

Opatija – Prošle subote održan je Žmergov “Adventski Eko sajam Opatija”.

– Na trgu ispred Opatijskog Mrkata predstavilo se dvanaest eko-certificiranih proizvođača. Iako rano jutro nije obećavalo, a ponekad je i lagana kiša davala svoj obol atmosferi sajma, eko proizvođači uspjeli su predstaviti svoje ukusne, zdrave i zanimljive proizvode odnosno namirnice. Brojni posjetitelji Adventa na Mrkate i Adventskog Eko sajama nisu mogli odoljeti finim rakijama i raznim proizvodima od aronije, svježe mljevenim brašnma, prirodno uzgojenom voću i povrću, ukusnom medu, siru, ali niti drugim zdravim namirnicama. Mnogi su iskoristili priliku da dovrše svoj blagdanski shopping te eko-proizvodima uvesele svoje bližnje. Adventski Eko sajam zaisa se izvrsno uklopio u atmosferu blagdanskog Mrkata, poručili su organizatori.

Žmergov eko sajam organizira se temeljem projekta “Žmergov ekološki centar” koji se provodi u suradnji i uz sufinanciranje Grada Opatija. Organizatori vam žele ugodne i sretne blagdane, ali i uspješnu Novu godinu te vas pozivaju da im se i sljedeće godine pridružite na Žmergovim eko sajmovima.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!