U oku kamere: Održana edukacija o novim trendovima u turizmu i ponašanje potrošača @ Kastav

Objavljeno 10.11.2017.

Kao cilj organizacije ističe se edukacija svih dionika turističkog tržišta s područja grada Kastva, ali i šire, o novim načinima pristupa tržištu potražnje te globalnim makro i mikro turističkim trendovima.

Kastav – Radionica pod nazivom „Edukacija o novim trendovima u turizmu i ponašanje potrošača“, koju je vodila profesorica visoke škole te pomoćnica dekana za studije turizma na Edward Bernays visokoj školi za komunikacijski menadžment iz Zagreba, Romana Lekić održana je prekjučer u Vijećnici grada Kastva.

Inicijator i organizator edukacije je Turistička zajednica grada Kastva u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija te uz potporu Grada Kastva i Hrvatske turističke zajednice. Kao cilj organizacije ističe se edukacija svih dionika turističkog tržišta s područja grada Kastva, ali i šire, o novim načinima pristupa tržištu potražnje te globalnim makro i mikro turističkim trendovima. Povoljna je okolnost što se okupljanjem raznih poslovnih, privatnih i javnih subjekata na istom mjestu efikasnije pristupa rješavanju konkretnih problema i izazova turističke destinacije grada Kastva te se u narednom razdoblju planira što češće održavanje edukacija i radionica.

Edukaciji su prisustvovali djelatnici turističke zajednice, predstavnici jedinice lokalne samouprave te privatni iznajmljivači i vlasnici turističkih agencija. Kao zaključak svih prisutnih nameće se važnost sinergije svih interesnih skupina čiji je zajednički cilj razvoj turističkog proizvoda destinacije radi vlastitog, ali i napretka zajednice.

N. C. / PodUčkun.net

Vrati se natrag »