U oku kamere: Održana eko akcija ‘Neka naša Tošina blista’

Ovom tradicionalnom akcijom ponovo smo oslobodili prostor od graje i zaostalog smeća, ali i trasirali buduću akciju za koju se nadamo da će se u narednom mandatu i realizirati.

Tošina – U organizaciji vijeća mjesnog odbora Tošina prošle subote održana je eko akcija pod nazivom ‘Neka naša Tošina blista’.

Pozivu mjesnog odbora odazvali su se stanovnici naselja Tošina koji su svojim volonterskim radom dali obol ljepšem i urednijem okolišu. Čistilo se samo naselje te graja uz prometnicu koja vodi kroz naselje.

Ovom tradicionalnom akcijom ponovo smo oslobodili prostor od graje i zaostalog smeća, ali i trasirali buduću akciju za koju se nadamo da će se u narednom mandatu i realizirati. Naime, već dva mandata koliko vodimo mjesni odbor želja nam je izgraditi i obilježiti parkirna mjesta, prvenstveno da se uvede red u promet u mirovanju, ali i da se normalizira prometovanje kroz naselje. U nekoliko navrata pokušali smo riješiti taj problem, no uvijek smo nailazili na ‘birokratski zid’ koji nikako nismo mogli preskočiti. Nadamo se da će slijedeća vlast imati više razumijevanja za rješavanje problema koji muče stanovnike ovog naselja, poručili su iz VMO Tošina.

N. Cvjetović / PodUčkun.net