U oku kamere: Održana humanitarna modna revija ’Srce je u modi’ @ Opatija

srce_moda_iopatija_rotary_2013 (4)

Pistom su prošetati mali i veliki manekeni modne agencije Glamour T Tajane Zaro, ali i zlatna karatistica Jelena Kovačević, Ivana Paris, Dino Bubičić, Lada Szabo Kajfež, vaterpolist Egon Jurišić te Nikolina Miletić koja je nedavno proglašena najljepšom Hrvaticom.

Opatija – U organizaciji Rotary kluba Opatija, ovog petka, u predivnom ambijentu na terasi bazena Hotela Ambasador održano je drugo izdanje humanitarne modne revije ‘’Srce je u modi“.

srce_moda_iopatija_rotary_2013 (3)

– Spektakularni program otvorio je opatijski dizajner Alen Žitinić – Alex koji nas je svojim performansom uz Straussov valcer, raskošnu krinolinu i povijesnu frizuru svojeg modela vratio u polovinu devetnaestog stoljeća, odnosno početke mode u Opatiji. Kroz ostatak večeri i uživanje u suvremenim kreacijama dizajnera i modnih kuća, brojne goste uveo je voditelj Roberto Anić – Extra Robi u svom ležernom i duhovitom stilu, istaknuli su organizatori.
Posjetitelje je pozdravila predsjednica Rotary kluba Opatija, Tina Smilović Peruza, koja je istaknula humanitarni cilj revije, stipendiranje darovitih opatijskih srednjoškolaca slabijeg imovinskog stanja, a goste je pozdravila i dogradonačelnica Opatije, Marina Gašparić.

srce_moda_iopatija_rotary_2013 (1)

Svoje kolekcije redom su predstavili Salon vjenčanica Nadija sa pričesnim haljinicama koje su nosile male manekenke, Jelena Depope – Yoko, Janja Passeri, Valentina Vlah, Peperoncina Design i generalni sponzor Rio sa kolekcijom vrhunskih muških odijela i linijom ženske odjeće, kao i modnim dodacima – Nakit Peperoncina Design i naočale Optike Dunatov iz Opatije.

Pistom su prošetati mali i veliki manekeni modne agencije Glamour T Tajane Zaro, ali i zlatna karatistica Jelena Kovačević, Ivana Paris, Dino Bubičić, Lada Szabo Kajfež, vaterpolist Egon Jurišić te Nikolina Miletić koja je nedavno proglašena najljepšom Hrvaticom prema jednom nacionalnom tjedniku. Između modnih kolekcija posjetitelji su mogli uživati u izvedbama pjevačice Ivane Brkašić, Plesnog studija Porto Ri, Salsa Caliente Rijeka i Kluba sinkroniziranog plivanja “Primorje Aqua Maris”.

– Hvala svima koji su nam se pridružili u čarobnoj noći i plemenitoj priči, ponosni smo i sretni što ste prepoznali humanitarnu notu ovog događanja i podržali nas. Možemo samo, s osmijehom na licu, zaključiti kako smo jučer spojili srca u zajedničkoj namjeri da pomognemo onima kojima je potrebno, a srce je uvijek u modi, napomenuli su organizatori.

srce_moda_iopatija_rotary_2013 (2)

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!