U oku kamere: Održana Letnja maškarana đita, legendarno Zabranjeno pušenje nastupa večeras @ Ičići

letnja maskarana đita

Veseli oldtimeri, Opatijski latarići, gosti iz Italije samo su neke od grupa koje su prodefilirale plažom od ACI marine do Lučice da bi se zabavile na veselom party kojeg su pripremili Valerio Benčić Vale i DJ Vedran.

Ičići – Vremenske prilike ipak nisu dopustile održavanje najavljenog koncerta Zabranjenog pušenja i Dellboysa, stoga su organizatori donijeli odluku de će se koncert održati u danas, 2. rujna s početkom u 20 sati.

– Jučerašnji program održan je djelomično, a ni vesela maškarana povorka, nije uspjela otjerati tmurne oblake. Jutro je počelo s Crossminton turnirom, nakon kojeg je na red došla Letnja maškarana đita. Veseli oldtimeri, Opatijski latarići, gosti iz Italije samo su neke od grupa koje su prodefilirale plažom od ACI marine do Lučice da bi se zabavile na veselom party kojeg su pripremili Valerio Benčić Vale i DJ Vedran. Uvertiru u večernji program napravili su žongleri s vatrom iz grupe Red Rays, da bi kiša prekinula kompletan program, kazao je Marin Starčić iz VMO Ičići.

Turnir u briškuli za djecu i odrasle u 15 sati otvara nedjeljni program.

– Plivačko natjecanje za djecu Junior race na rasporedu je u 15:30 sati, a pola sata kasnije počinje Plivački maraton Ičići-Ika u duljini od 1 kilometra. Stand up paddle race, odnosno natjecanje na popularnim supovima počinje u 17 sati, a za one koji više vole šumu u isto vrijeme kreće tura nordijskog hodanja i pješačenje povijesnim stazama Grada Opatije. Liburnia cup, natjecanje u ribolovu za djecu, počinje u 17:30 sati. Program će zaokružiti koncert Zabranjenog pušenja te grupe Obrazovni program uz DJ Vedrana, a njihov nastup počinje u 20 sati. Vidimo se na dosad najluđoj posljednjoj ljetnoj fešti na Liburniji, najavio je Starčić.

Kako je prošla prva večer manifestacije 10. Dani Ičića provjerite na ovom linku

Zabranjeno pušenje na tonskoj probi

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!