U oku kamere: Održana Noć kraljic, cic, guzic, pumpic i sega nečesa @ Žejanka

noc_kraljic_2015_zejanka

Uz puno smijeha i veselja te prigodne igre, za veselu atmosferu bio je zadužen kućni ”Pumpa bend”, koji je za ovu priliku bio također u ženskom izdanju, a prigodno maškarane domaćice pobrinule su se za dobru zabavu. Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

noc_kraljic_2015_zejanka_1

Matulji – Prošle godine premijerno inaugurirana manifestacija ”Noć kraljic (cic, guzic, pumpic i sega nečesa…)” svoje drugo izdanje doživjela je sinoć u Caffe baru ”Žejanka”.

Šest hrabrih ‘natjecateljica’ uskočilo je u štikle, ogrnulo haljine, grudnjake i haltere te smiono istaknule i publici u Žejanki pokazale svoju ženstvenu stranu. Prema mišljenju prisutnih za kraljicu je izabrana ‘Ratnica’ koju je hrabro predstavio Dado Bezjak, drugo mjesto osvojila je ‘Nives Celzijus’ tj. Robi Zdrinšćak, dok je treće mjesto pripalo ‘Domaćoj leharice’ odnosno Alanu Vidmaru.

noc_kraljic_zejanka_2015_ma

Uz puno smijeha i veselja te prigodne igre, za veselu atmosferu bio je zadužen kućni ”Pumpa bend”, koji je za ovu priliku bio također u ženskom izdanju, a prigodno maškarane domaćice pobrinule su se za dobru zabavu.

– Štrumfeti, kraljice, ratnice, amazonki, dvojnice poznateh licnosti i niz drugeh neidentificiraneh liki predstavilo se j’ večeras va Žejanke. Neverovatno je koliku voju imaju ti muški za celu noć bit va visokeh petah i va soj drugoj ženskoj svakodnevnoj “opreme”. Prava ženska publika komentirala je jos i odlicne nogi i lepe riti, kako i priliči ovoj manifestacije. Veselo, smešno i neponovljivo. Ma lih do sledecega Pusta, rekla nan je Marijana Kalčić Grlaš, spreda organizatori.

Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!