U oku kamere: Održana promocija knjige ‘6 milimetara’ Josipe Pavičić Berardini

Josipa Pavičić Berardini

Josipa Pavičić Berardini provela je dva desetljeća karijere u tiskanim i TV medijima te objavila tri romana prodana u rekordnim nakladama.

Opatija – Josipa Pavičić Berardini prošlog petka predstavila je autobiografsku knjigu ‘6 milimetara’. Jubilarna, 50. promocija održana je u Kulturnom domu Zora, a Josipa je publici predstavila zaista inspirativnu priču.

U samom uvodu predstavila je Josipu i njezin pogled na život i rad prije dijagnoze karcinoma i Josipu nakon. Naime, dijagnoza karcinoma dojke u 35. godini donijela joj je i strah i tjeskobu, ali i odluku da bolest prihvati i kroz nju prođe svjesna izbora koji su pred njom. Josipa Pavičić u svojoj ispovijesti iskreno opisuje suočavanje s najtežim odlukama u životu. Pritom navodi sve što bi moglo zatrebati čitateljicama u sličnim životnim okolnostima – od prehrambenih režima koje je primjenjivala do mailova koje je dobivala nakon izlaska u javnost – vodeći ih svojim putem do izlječenja kroz šest razina: voljeti sebe bez obzira na sve, prihvatiti sebe, druge i sve događaje, odlučivanje, opraštanje, zahvalnost i smisao.

Josipa Pavičić Berardini provela je dva desetljeća karijere u tiskanim i TV medijima te objavila tri romana prodana u rekordnim nakladama – „Sara Santini“, „GL’amour“ i „Lopov moje mladosti“. Danas je voditeljica autogenog treninga, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!