U oku kamere: Održano druženje obitelji novorođene djece @ Lovran, Opatija

Događanja poput ovog izvrsna su prilika za razmjenu roditeljski iskustava s drugim roditeljima novorođenčadi, ali i prilika za dobivanje stručnih savjeta za njegu i odgoj njihove djece.

Opatija

Lovran, Opatija – Društvo „Naša djeca“ Opatija i ove je godine organiziralo tradicionalno zajedničko druženje obitelji novorođene djece u 2017. godini iz Opatije i Lovrana. Akcija pod nazivom „Čestitka DND-a Opatija roditeljima novorođene djece“ okupila je stručnjakinje iz raznih grana koje su uputile korisne savjete roditeljima za njegu i odgoj njihove djece. Okupljeni roditelji mogli su postaviti pitanje bilo kojoj od prisutnih stručnjakinja i saznati sve što roditelji novorođenčadi trebaju znati kao što je snižavanje tjelesne temperature ili korist od tzv. jantarovih ogrlica.

Na druženju svoja kratka predavanja održale su nutricionistica dr. sc. Mihela Dujmović, patronažne sestra Anamarija Hoszu i Larisa Miletić, ravnateljica Dječjeg vrtića Opatija Sabrina Jelić, Iva Milinovich iz Dental studio Dentivo, pedijatrice dr. Suzana Surijan i dr. Sanja Brajnović – Zaputović te logopedica Iva Sladović.

Lovran

Na lovranskom druženju koje se održalo tjedan dana prije u općinskoj vijećnici, prisutne roditelje i njihovu djecu dočekali su načelnik Općine Lovran Bojan Simonič, zamjenik općinskog načelnika Toni Družeta i voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti Velinka Sušanj. Događanja poput ovog izvrsna su prilika za razmjenu roditeljski iskustava s drugim roditeljima novorođenčadi, ali i prilika za dobivanje stručnih savjeta za njegu i odgoj njihove djece. Sponzori oba događanja bili su Hipp Croatia d.o.o. i Adrialab d.o.o. koju su osigurali poklon pakete proizvoda za njegu novorođenčadi.

Opatija

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!