U oku kamere: Opasan tobogan na dječjem igralištu na Slatini zabrinuo roditelje @ Opatija

Donosimo nekoliko fotografija opasnog tobogana sa zjapećom rupom, dovoljno velikom da za nju zapne dječja noga i da to dovede do ozbiljnih ozljeda, uz poruku zabrinutih roditelja kako bi i ovo igralište svakako valjalo uvrstiti među prioritete…

Opatija – Otužno stanje dječjih igrališta u Opatiji sve je češće tema javnih rasprava, ali i pritužbi roditelja u privatnim razgovorima i na društvenim mrežama.

O ovoj temi raspravljalo se i na nedavnoj sjednici Gradskog vijeća. Predsjednik Vijeća Robert Kurelić upozorio je na slabo održavanje dječjih igrališta i gradske infrastrukture, a vijećnik Unije Kvarnera Vedran Kružić iznio je i nedavni slučaj – da se u Domu Liburnija urušio strop dok su se u tom prostoru odvijale rekreativne aktivnosti. Gradonačelnik Dujmić kazao je da ništa nije znao o tome te da će se objekti uređivati prema prioritetima.

Posljednji u nizu slučajeva dogodio se na opatijskoj Slatini, jednom od najčešće korištenih dječjih igrališta, gdje su sprave u sve lošijem stanju. Primijetili su to i naši čitatelji, koji su nam poslali fotografije tobogana sa zjapećom rupom, dovoljno velikom da za nju zapne dječja noga i da to dovede do ozbiljnih ozljeda.

Donosimo nekoliko fotografija opasnog tobogana, uz poruku zabrinutih roditelja kako bi i ovo igralište svakako valjalo uvrstiti među prioritete…

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net