[U OKU KAMERE] Općinski načelnik održao prijem učenika odlikaša, Fania Pilčić učenica generacije

Svim učenicima koji su postigli odličan uspjeh tijekom osnovnoškolskog obrazovanja, općinski načelnik dodijelio je pohvalnice i poklon bonove kao nagradu za dosadašnji uspjeh i poticaj u daljnjem školovanju.

Lovran – Općinski načelnik Bojan Simonič, održao je prijem učenika osmih razreda Osnovne škole V.C.Emin u Lovranu, koji su postigli odličan uspjeh tijekom cijelog osnovnoškolskog obrazovanja.

Učenica generacije, s najboljim uspjehom i rezultatima tijekom školovanja je Fania Pilčić, učenica 8.b razreda, pod mentorstvom razrednice Branke Kinkela Stupac. Pod mentorstvom razrednice Kinkela Stupac, odličan uspjeh su postigli i učenici Nika Petrović, Iva Rutar i Mauro Dobrec. Iz 8.a razreda najuspješnija učenica je Erin Vitas, pod mentorstvom razrednice Tatjane Jurman. Svim učenicima koji su postigli odličan uspjeh tijekom osnovnoškolskog obrazovanja, općinski načelnik dodijelio je pohvalnice i poklon bonove kao nagradu za dosadašnji uspjeh i poticaj u daljnjem školovanju. Načelnik Simonič poželio je svima uspješne upise u izabrane srednje škole, te i da tamo nastave s ovako dobrim rezultatima.

error: Content is protected !!