U oku kamere: Otvoren 2. međunarodni eko sajam “100% Natural”

100_posto_natural_sajam_2016 (2)

Već prvog dana sajma “100% Natural” posjetili su brojni Riječani što je još jedan dokaz da je interes za zdravim proizvodima i zdravim načinom života sve veći. Sajam promovira ekološku proizvodnju, energetsku učinkovitost, prirodne proizvode i vrhunske usluge.

100_posto_natural_sajam_2016 (5)

Rijeka – Jučer je pod krilaticom “Živi zdravo, misli zeleno!” započeo 2. sajam “100% Natural koji se uz besplatni ulaz za posjetitelje održava do nedjelje, 10. travnja na 4. katu Tower Centra Rijeka. Radno vrijeme sajma u četvrtak je od 16 -21 sat, petak i subotu od 9 -21 sat, a nedelju od 10-20 sati.

Već prvog dana sajma “100% Natural” posjetili su brojni Riječani što je još jedan dokaz da je interes za zdravim proizvodima i zdravim načinom života sve veći. Sajam promovira ekološku proizvodnju, energetsku učinkovitost, prirodne proizvode i vrhunske usluge. Posjetitelji sajma mogu isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti ponešto novo kroz brojne radionice, degustacije, promocije i predavanja.

Osim izlagačkog dijela, u kojem će se moći pronaći brojni zdravi, organski, domaći proizvodi, „100% Natural“ obiluje i zanimljivim programskim događanjima poput radionice manifestacije ciljeva, vođene vježbe za relaksaciju, autogenog treninga disanja, predavanja o korisnoj konoplji u svakodnevnoj prehrani ili onog o mitovima i zabludama o kozmetici. Subota na sajmu “100% Natural” mogla bi se moglo posebno svidjeti posjetiteljima jer su predviđene besplatne masaže, a isti dan će se na sajmu predstaviti i Quarnero kozmetika, sa svojim uljima za njegu tijela i profesionalnim uljima za masažu koja su dobila prestižni i na ovim prostorima prvi NATURE ORGANIC certifikat za kozmetiku, a proizvodi su pogodni i za vegane. Najbržih 200 koji u subotu dođu na „100% Natural“, moći će dobiti i kvalitetne veganske kondome – jedine na svijetu koje je udruženje Vegan Society ocijenilo organskima.

100_posto_natural_sajam_2016 (4)

Raspored predavanja i radionica za vikend:
SUBOTA, 09.04.2016.
09.45h – ”Radionica o platnenim pelenama” – Udruga Roda – Roditelji u akciji
11h – ”Komplementarne metode u ponudi medicinskog wellnessa”- Jelica Popić dr. med., Učilište Lovran – 
12h – “Istina o kani” – Sonja Velikanje 
13h – ”Konoplja – biljka budućnosti” – Nikolina Šušak, Obrt RA 
14h – Planinari – Prezentacija planinarstva i planinske opreme – PD Kamenjak
15H – “ZASU – nakit sa sretnom mantrom” – Petra Čutuk, ZASU 
16h – ”ARONIJA-Značajke, bio uzgoj te utjecaj na zdravlje i okoliš”- Vitaroma 
17h – Damanhur – Koncert biljaka 
18h – Radionica- ”Mala škola dojenja” – Udruga Roda – Roditelji u akciji 
19.30h – ”Od ideje do realizacije… opušteno!” – vođena vježba dubokog opuštanja i manifestacije cilja- Jadranka Rogić, Revivir

NEDJELJA, 10.04.2016.
10h- Radionica za trudnice ”Prirodni porod” – Udruga Roda – Roditelji u akciji
12h – ”Praktična radionica za posjetitelje sajma – Autogeni trening i vježbe disanja” – Mladen Delač, Učilište Lovran 
13h – ”Kako je organski pamuk promijenio naš život”- Shiv Shav 
14h – “Aromaterapija u trudnoći i porodu” – Doula Tatjan 
15h – ”Uporaba proizvoda od korisne konoplje u svakodnevnoj prehrani”- Loreena Meda, Gastrokomadi 
16h – Planinari – Prezentacija planinarstva i planinske opreme – PD Kamenjak 
17h – ”Mitovi i zablude u kozmetici”- Edi Zucca, Udruga studenta biotehnologije “100% pRirodno” 

100_posto_natural_sajam_2016 (1)

Cijeli raspored događanja možete pronaći na www.stopostonatural.com. Za posjetitelje sajma organizirana je i nagradn igra u kojoj se mogu osvojiti poklon košara izlagača “Zigante tartufi”, poklon paket ulja tvrtke Quarnero, a prva nagrada je visoki “šank” od paleta koji će biti na sajmu sve dane trajanja sajma, a koju poklanja organizator (Klik Marketing) i tvrtka PALETE KOJE ŽIVOT ZNAČE.

Sajam su prepoznali i medijski ga podržavaju: Riječanin, PodUčkun.net , Naturala.hr , Agroklub.com , Alternativa.hr , Agroportal.hr Drumtidam.info , Radio Rijeka , La Voce del Popolo , Rijeka Klik , Moja Rijeka , Totalni FM Rijeka , Kvarner News , Teklić , Soundset Trsat , Kigo.hr i Pomorski radio Bakar.

100_posto_natural_sajam_2016 (3)

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!