U OKU KAMERE: Otvoren Ikador, najluksuzniji mali hotel na Jadranu – Noćenje stoji do 5.000 eura

Hotel ima 14 soba i aprartmana dimenzija od 50 kvadratnih metara pa sve do 400 „kvadrata“ koliko ima predsjednički apartman, a investicija u hotel bila je „paprena“, jer investitori tvrde kako se radi o najvećem ulaganju po smještajnoj jedinici u Hrvatskoj.

Ika – Najluksuzniji mali hotel na Kvarneru i jedan od najatraktivnijih objekata u svojoj kategoriji na hrvatskom dijelu Jadrana otvoren je nedavno u Iki. Riječ je o boutique hotelu Ikador, investiciji grupacije Zubak smještenoj na samoj granici Opatije i Lovrana, na atraktivnoj lokaciji uz samo more.

Hotel ima 14 soba i aprartmana dimenzija od 50 kvadratnih metara pa sve do 400 „kvadrata“ koliko ima predsjednički apartman, a investicija u hotel bila je „paprena“, jer investitori tvrde kako se radi o najvećem ulaganju po smještajnoj jedinici u Hrvatskoj. Prema informacijama iz Zubak grupe, ulaganje je vrijedno pet milijuna kuna po sobi. Jednako su „paprene“ i cijene smještaja, koje se kreću do čak 5.000 eura za jednu noć.

Kako navode iz Ikadora, u sklopu hotela nalazi se restoran Nobilion i elegantni cigar bar Edgar, idealan za druženje uz birane viskije ili rijetka arhivska vina. Za opuštanje tijela brine se spa Ikalia, a za ekskluzivna iskustva tu je prvi i jedini Riva Lounge u Hrvatskoj. Gostima je na raspolaganju za privatnu uporabu i veličanstveni gliser Riva Aquariva Super, koji može primiti do šest osoba.

 

error: Content is protected !!