U oku kamere: Otvoren Tommyjev market u TC Slatina @ Opatija

otvorenje_ducana_tommy_trgovacki_centar_slatina_2014 (2)

Trgovački centar Slatina nalazi se iznad garaže na Slatini i u vlasništvu je poznatog opatijskog hotelijera Nedeljka Brke, a uskoro se očekuje popunjavanje i ostalih poslovnih prostora. Prema dostupnim informacijama, svih 15 poslovnih prostora trebalo bi biti popunjeno do kraja listopada, a prvi novi ”stanar” bit će trgovina odjećom i obućom Kik čiji bi se dućan trebao otvoriti kroz nekoliko tjedana.

otvorenje_ducana_tommy_trgovacki_centar_slatina_2014 (3)

Opatija – Trgovački centar Slatina dobio je svoje prve ”stanare” – jučer ujutro otvoren je maximarket Tommy, nova prodavaonica velikog dalmatinskog lanca trgovina široke potrošnje, koja je tako postala 172. prodajno mjesto ovog branda u Hrvatskoj, te prvo u Opatiji. Radno vrijeme supermarketa je svakodnevno od 07 do 22 sata.

Inače, tvrtka Tommy osnovana je još 1992. godine, no posljednjih godina zabilježila je snažan rast, najviše zahvaljujući činjenici da su preuzeli brojne trgovine posrnule tvrtke Kerum, pa su tako odnedavno postali prisutni i na riječkom području.

Trgovački centar Slatina nalazi se iznad garaže na Slatini i u vlasništvu je poznatog opatijskog hotelijera Nedeljka Brke, a uskoro se očekuje popunjavanje i ostalih poslovnih prostora.

Prema dostupnim informacijama, svih 15 poslovnih prostora trebalo bi biti popunjeno do kraja listopada, a prvi novi ”stanar” bit će trgovina odjećom i obućom Kik čiji bi se dućan trebao otvoriti kroz nekoliko tjedana.

otvorenje_ducana_tommy_trgovacki_centar_slatina_2014 (5)

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!