U oku kamere: Otvorena Izložba i manifestacija za djecu ‘’Jeseni u čast“ @ Lovran

izlozba_jesen_u_meni_lovran_2015 (3)

– Pozivamo svu djecu, a posebice male Lovrance da sudjeluju na radionicama koje smo pripremili tijekom sljedećih mjesec dana trajanja izložbe i manifestacije, točnije do 25. listopada, istaknuli su organizatori.

izlozba_jesen_u_meni_lovran_2015 (1)

Lovran – U galeriji ‘’Laurus“ jučer je održano otvorenje izložbe i manifestacije pod nazivom ‘’Jeseni u čast“. Program otvorenja vodili su predstavnici Dječjeg foruma Opatije i Lovrana Gloria Basan i Jan Galić, a gosti otvorenja bili su 1a i 1b iz OŠ Viktora Cara Emina Lovran sa svojim učiteljicama te predškolska grupa Dječjeg vrtića Lovran sa svojim tetama. Na otvorenju prisutni su bili i Branislav Petković zamjenik načelnika Općine Lovran, Sabrina Jelić ravnateljica Dječjeg vrtića Opatija, direktor Stubice Branko Stošić i predstavnici Dječjeg doma Ivana Brlić Mažuranić Lovran.

izlozba_jesen_u_meni_lovran_2015 (4)

Polaznici likovne radionice ‘’Grad“ i ljetnih aktivnosti pri Društvu ‘’Naša djeca“ Opatija izradili su radove na temu jeseni. Iako je tema jednostavna, zbog upotrebe raznih likovnih materijala i tehnika vrlo je zanimljiva i specifična. Da je ovo prava manifestacija za djecu, pokazuju i brojne radionice koje će se tijekom rujna i listopada održati u prostoru galerije ”Laurus“. Između ostalog održat će se likovne, znanstvene, filmske i radionice o dječjim pravima, ali i radionice kojima se njeguje čakavski dijalekt i obilježava lovranska tradicionalna manifestacija Marunada. 29. rujna s početkom u 17 sati održati će se prva radionica pod nazivom ”HAHAHA HIHIHI – pričanje šaljivih priča i anegdota“. Radionice su u potpunosti besplatne za svu djecu. Društvo „Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran organizirao je ovu izložbu zahvaljujući Stubici d.o.o. i Općini Lovran kojima se zahvaljuju na sustavnoj podršci.

izlozba_jesen_u_meni_lovran_2015 (2)

– Pozivamo svu djecu, a posebice male Lovrance da sudjeluju na radionicama koje smo pripremili tijekom sljedećih mjesec dana trajanja izložbe i manifestacije, točnije do 25. listopada te bi nam bilo drago da se što više djece uključi u programe likovno – kreativnih radionica pri DND-u Opatija, naglasila je voditeljica likovne radionice ”Grad“ pri DND-u Opatija Vanja Kusturin Zukić.

Izložba ‘’Jeseni u čast“ sa svojim bogatim programom ostat će otvorena do 25. listopada u jutarnjim i popodnevnim terminima u uobičajeno radno vrijeme galerije ”Laurus“.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!