U oku kamere: Otvorena sezona kupanja @ Lovran

Naša draga čitateljica, Gordana Marunica, poslala nam je fotografije dvoje kupača, koje su današnje poslijepodne odlučili provesti brčkajući se na lovranskoj plaži. No, niti gornji krajevi nisu ostali imuni na dolazak proljeća. Tako nam je Marin Šimanić ustupio nekoliko fotografija s Lisine popraćenih kratkim tekstom. Sve navedeno provjerite u nastavku teksta.

Lovran – Posljednjih nekoliko godina kao da nam je netko ukrao dva godišnje doba – proljeće i jesen. Tako sve češće imamo situacije da iz kupaćih prelazimo u jakete i kapute. Jednaka situacija, samo obrnutim redoslijedom događa nam se i ovih dana.

Grijalice se gase, a društveni život seli se na otvorena mjesta. Ugodnih dvadesetak celzijevih stupnjeva izmamilo je mnoge stanovnike na ugodnu šetnju prirodom, no oni hrabriji odlučili su svoje prvo ovogodišnje kupanje u moru obaviti upravo danas.

Naša draga čitateljica, Gordana Marunica, poslala nam je fotografije dvoje kupača, koje su današnje poslijepodne odlučili provesti brčkajući se na lovranskoj plaži. No, niti gornji krajevi nisu ostali imuni na dolazak proljeća. Tako nam je Marin Šimanić ustupio nekoliko fotografija s Lisine popraćenih kratkim tekstom, koje je snimio prije nekoliko dana.

– Oproštaj od zime, nakon 4 mjeseca oborina, kiša i snijega na Lisini se pojavilo proljeće, kišni oblaci odlaze u zaborav, a odlazi i ciklona. Na 1000 metara nadmorske visine, na nekim djelovnima još ima snijega. Par sati tjedno hodanja po okolnim planinama je čisti odmor. Sve je lako dostupno od mora do planina, zato treba to i koristiti..Lijepi trenutci u planinama se dugo pamte.

[nggallery id=707]

Ivan Mellor / Liburnija.net
Gordana Marunica, Marin Šimanić

error: Content is protected !!