U OKU KAMERE Otvoreno klizalište ‘Morska pahuljica’

Atraktivnim nastupom plesne udruge RI DANCE i besplatnim klizanjem za sve posjetitelje od 18 do 22 sata, otvoreno je najstarije riječko klizalište „Morska pahuljica“ i još jedna sezona klizanja u Rijeci!

Rijeka – Tvrtka Forum ugostiteljstvo iz Rijeke u suradnji s Gradom Rijeka, na radost brojnih Riječana, postavila je klizalište „Morska pahuljica“, na Gatu Karoline Riječke. Klizalište će biti otvoreno od 30. studenoga do 13. siječnja 2019. godine.

Osim što doprinosi posebnom blagdanskom ugođaju, klizalište je mjesto na kojem školska djeca tijekom zimskih praznika mogu kvalitetno provesti vrijeme pod nadzorom stručnog osoblja.

Aktivnosti klizališta najavili su Tea Mičić iz Odjela za odgoj i školstvo Grada Rijeke, direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa, Goran Gračanin, ravnatelj Doma mladih Rijeka i Andrej Radalj, voditelj klizališta iz tvrtke Forum ugostiteljstvo.

Grad Rijeka je u organizaciji Odjela za odgoj i školstvo kao i dosadašnjih godina omogućio besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danom od 8 do 16 sati.

Sva djeca s područja Grada Rijeke mogu besplatno pohađati i Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka, a detaljnije informacije o prijavama mogu se pronaći na njihovoj mrežnoj stranici www.dom-mladih.hr.

Građanima su na raspolaganju termini u popodnevnim satima, točnije radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna. Povoljnije klizanje moguće je uz kupnju dnevnih, vikend, tjednih ili mjesečnih karti.

Doček svetog Nikole uz prigodan program i podjelu darova posebno će razveseliti najmlađe sugrađane, a njegov dolazak na klizalište očekuje se 6. prosinca u 18 sati. Obavijesti i informacije o programima koji će se održavati na klizalištu, mogu se pronaći na Facebook stranici Rijecko.klizaliste, a od ove godine aktivnosti će se bilježiti i na Instagram profilu i You Tube kanalu Morske pahuljice.

Sponzorsku podršku klizalištu pružila je i INA.

— INA tradicionalno podržava projekte od važnosti za grad Rijeku i okolicu, a pogotovo kad su oni namijenjeni svim dobnim skupinama. Zadovoljstvo nam je što smo i ove godine u suradnji s tvrtkom Forum ugostiteljstvo iz Rijeke i s Gradom Rijeka doprinijeli blagdanskom ugođaju u našem gradu i otvorili sezonu klizanja. Svim klizačima želimo što manje padova te puno dobre zabave“, izjavila je Sanja Jakovac Šepić, rukovoditeljica planiranja i kontrole proizvodnje u Rafineriji nafte Rijeka.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net