U OKU KAMERE Otvoreno prvenstvo Rukavca za juniore i juniorke okupilo 26 tenisača

U kategoriji juniora od 18 prijavljenih igrača iz Hrvatske i Slovenije slavio je domaći igrač Adrijan Hržić (Rukavac), dok je u ženskoj konkurenciji slavila Tara Sladaković (Smrikve).

Rukavac – Prošlog vikenda na tenis terenima sportskog centra “Damar”, u organizaciji Tenis kluba Rukavac, održalo se Otvoreno prvenstvo Rukavca za juniore i juniorke do 18 godina Iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

U kategoriji juniora od 18 prijavljenih igrača iz Hrvatske i Slovenije slavio je domaći igrač Adrijan Hržić (Rukavac) ispred Matea Martinovića (Kvarner). Treće mjesto podijelili su Roko Bašković i Dominic Zorović (oboje Kvarner). U kategoriji muških parova slavili su par Andro Kranjčević (Opatija) i Mateo Martinović (Kvarner) ispred para Niko Bagarić i Adrijan Hržić (oboje Rukavac).

U kategoriji juniorki do 18 godina bilo je prijavljeno osam tenisačica. Turnir je osvojila Tara Sladaković (Smrikve). Drugo mjesto osvojila je Chiara Baressi (Vodnjan) dok su treće mjesto podijelile Manuella Persson (Opatija) i Monika Piljan (Vodnjan). U kategoriji ženskih parova slavile su par Manuella Persson (Opatija) i Tara Sladaković (Smrikve) ispred para Chiara Baressi i Monika Piljan (obje Vodnjan).

 

 

 

 

error: Content is protected !!