U oku kamere: Podijeljeni uskrsni paketi kastavskim umirovljenicima

paketi uskrs kastav sdp 2017 (1)

– Akcija podjele uskrsnih paketa predstavlja samo manji i simbolični dio programa te politike koju SDP i koalicijski partneri u budućnosti žele nastaviti, kako bi se smanjila socijalna nejednakost u društvu te kako bi građani treće životne dobi dostojanstveno proveli predstojeće blagdane, poručili su organizatori.

paketi uskrs kastav sdp 2017 (2)

Kastav – Gradska organizacija SDP-a i koalicijski partneri, jučer su na Trgu Matka Laginje podijelili sugrađanima treće životne dobi prigodne uskrsne pakete.

– Okupljanje je započelo u 9 sati, a okupljene građanke i građani preuzimali su svoje uskrsne pince upakirane u praktične platnene torbe uz letak putem kojega je gradska organizacija SDP-a predstavila postojeće mjere za umirovljenike. Akcija podjele uskrsnih paketa predstavlja samo manji i simbolični dio programa te politike koju SDP i koalicijski partneri u budućnosti žele nastaviti, kako bi se smanjila socijalna nejednakost u društvu te kako bi građani treće životne dobi dostojanstveno proveli predstojeće blagdane, poručili su organizatori.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!