U oku kamere: Pojanci uspješniji od Ičićana prvog dana natjecanja @ 1. Igre pod Učkun

pojan_icici_1_igre_pod_uckun_2014 (3)

Prvog dana igara natjecali su se u pet disciplina. Ekipa Pojana bila je uspješnija u odbojci, nogometu te potezanju špaga dok su Ičićani obraz osvjetlali najmlađi natjecatelji koji su pobijedili u graničaru.

pojan_icici_1_igre_pod_uckun_2014 (2)

Veprinac – U organizaciji Vijeća mjesnog odbora Ičići i Udruge Pojane na igralištu u Veprincu jučer su počele 1. Igre pod Učkun odnosno nadmetanje mještana Ičića i Poljana u kombinaciji tradicionalnih i modernih “sportova”.

Igre su nastale kao nastavak nekadašnje Olimpijade Pojane – Leprinac koja se je održavala 8 godina. Pošto su Veprinčani odustali od nastupa Poljanci i Ičićani na tragu navedene manifestacije nastavili su tradiciju organizaciju manifestacije i zajedničko druženje.

Prvog dana igara natjecali su se u pet disciplina. Ekipa Pojana bila je uspješnija u odbojci, nogometu te potezanju špaga dok su Ičićanima obraz osvjetlali najmlađi natjecatelji koji su pobijedili u graničaru.
.

pojan_icici_1_igre_pod_uckun_2014 (5)

Igre se nastavljaju danas, 23. kolovoza na prostoru boćarije u Poljanama te će natjecatelji odmjeriti snage u streljaštvu, pikadu, stolnom nogometu, stolnom tenisu, mori japonese, šiji, streljaštvu, boćama te briškuli i trešeti.

– Obzirom da su Pojanci bili uspješniji prvog dana natjecanja, pozivamo sve zainteresirane Ičićane da nas dođu podržati i pomoći nam da lakše pariramo iskusnijim i favoriziranim Poljancima, a nakon završetka igara organizira se zajedničko druženje u iće, piće i živu muziku, istaknuo je Marin Starčić.

pojan_icici_1_igre_pod_uckun_2014 (1)

pojan_icici_1_igre_pod_uckun_2014 (4)

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!