U OKU KAMERE Policija e-propusnice kontrolira na Učki te u Brseču

U OKU KAMERE Policija e-propusnice kontrolira na Učki te u Brseču

Policijski punkt u Brseču

Policija poziva građane da prilikom napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta, odnosno odlaska na druga područja imaju odgovarajuću e-propusnicu, koju su dužni pokazati na zahtjev policijskih službenika…

Rijeka – Odlukom o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka za Primorsko-goransku županiju od 19. travnja definirana su područja Gorskog kotara, Otoka i Primorja za kretanje unutar kojih građanima nije potrebna propusnica, dok za odlazak u druga područja unutar Županije ili izvan nje građani trebaju imati odgovarajuću e-propusnicu.

Policija i dalje provodi kontrolu i nadzor korištenja e-propusnica te su sukladno navedenoj Odluci na području Policijske uprave primorsko-goranske uspostavljeni i kontrolni punktovi.

Obavještavamo građane da su kontrolni punktovi uspostavljeni na čvorovima Delnice, Vrbovsko i Kikovica te na Gornjem Jelenju i na Krčkom mostu, zatim na staroj cesti prema Učki u pravcu Istarske županije te na Jadranskoj magistrali na granici s Ličko-senjskom županijom, dok ih je naša ekipa snimila u Brseču.

Po potrebi kontrolni punktovi će biti uspostavljeni i na drugim lokacijama. Pozivamo građane da prilikom napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta, odnosno odlaska na druga područja imaju odgovarajuću e-propusnicu, koju su dužni pokazati na zahtjev policijskih službenika. I dalje apeliramo na građane da se pridržavaju svih mjera i odluka Stožera civilne zaštite radi sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, očuvanja svog i tuđeg zdravlja te ukoliko to nije nužno #Ostanu doma.