U oku kamere: Poslovnica Erste banke privremeno preseljena u zgradu FINA-e @ Opatija

Privremena adresa Erste banke u Opatiji

Privremena adresa Erste banke u Opatiji

Kreću radovi na Vili Artemis, koji će za devet mjeseci rezultirati temeljito obnovljenim objektom u koji će se vratiti banka, ali će u njemu biti i luksuzni apartmani za turistički najam, uprava tvrtke Auro Domus te ekskluzivna trgovina investicijskim zlatom brenda The Bank of Gold.

Opatija – Erste banka privremeno je većinu svojih usluga za građane preselila u zgradu FINA-e, dok zgrada na početku Ulice Vjekoslava Spinčića, poznata kao Vila Artemis, koju je lani kupio Auro Domus, prolazi kroz intenzivno uređenje koje bi trebalo potrajati oko devet mjeseci.

Nakon rekonstrukcije vile Artemis banka će se vratit na staro mjesto...

Nakon rekonstrukcije vile Artemis banka će se vratit na staro mjesto…

Krajem prošlog tjedna, banka je svoje “šaltere”, odnosno blagajničke poslove, premjestila u FINA-ine prostore, dok su poslovanje s pravnim osobama i krediti za građane zadržani u dosadašnjoj zgradi, ali u mansardi koja je već temeljito obnovljena. Dva bankomata bit će također dostupna građanima, jedan u prostoru prekoputa caffe bara Barić, a drugi u novom prostoru banke.

U narednom razdoblju obnavljat će se fasada zgrade i unutrašnjost, kako bi Vila Artemis novu turističku sezonu dočekala uređena, i kao novi adut opatijske turističke ponude. Naime, u vili će se, uz poslovnicu Erste banke koja će se u svoj prostor vratiti sredinom iduće godine, urediti i luksuzni apartmani visoke kategorije.

Svoje će mjesto na ovoj atraktivnoj lokaciji u centru grada, pronaći i uprava tvrte Auro Domus, vodećeg hrvatskog lanca mjenjačnica i poslovnica za otkup zlata, a otvorit će se i ekskuzivna trgovina the.bank.of.gold. u kojoj će se, uz kupnju i prodaju dukata, poluga i drugih proizvoda od investicijskog zlata, moći ugovoriti i usluga osigurane pohrane kupljenog zlata.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!