U OKU KAMERE Poštanski ured u Voloskom zatvoren do daljnjega

Inače, u Voloskom se najbolje može primijetiti nedostatak stalnih mještana prvenstveno po zatvorenim poslovnim subjektima, koji su u ne tako davnoj prošlosti nudili razne usluge duž glavne ulice u Voloskom.

Volosko – Nedostatak stanovnika te turista u zimskom periodu u brojnim mjestima diljem opatijske rivijere donijelo je restrikcije s radnim vremenom. I dok su sa sezonskim radom prvenstveno počeli ugostiteljski objekti i trgovine, ovom trendu priključile su se i Hrvatske pošte čiji je ured u Voloskom zatvoren do 29. veljače 2020.

Kako stoji u obavijesti klijentima istaknutoj na ulaznim vratima, usluge Hrvatske pošte dostupne su u poštanskom uredu Opatija od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Inače, u Voloskom se najbolje može primijetiti nedostatak stalnih mještana prvenstveno po zatvorenim poslovnim subjektima, koji su u ne tako davnoj prošlosti nudili razne usluge duž glavne ulice u Voloskom. U memoriji su tako ostala dva video kluba, papirnica, turistička agencija, cvjetarna, voćarna, trgovina tekstilom, mesnica, dva kioska, četiri dućana, trgovina cipelama, dok je po prvi put i pošta privremeno zatvorena…

error: Content is protected !!