U OKU KAMERE Povodom 50. obljetnice Udruženja obrtnika Liburnije održano primanje za čelnike HOK-a

Središnja svečanost proslave 50. obljetnice UO Opatija održat će se  6. travnja s početkom u 18 sati u Centru Gervais.

Opatija – U povodu 50 obljetnice osnutka Udruženja obrtnika Opatija, zamjenik gradonačelnika Emil Priskić primio je predsjednika Hrvatske obrtničke komore Dragutina Ranogajca sa suradnicima, predsjednika Obrtničke komore PGŽ Dalibora Kratohvila i predsjednika Udruženja obrtnika Opatija Mauricia Počekaja. Pored proslave ove važne obljetnice opatijskog obrtništva, sutra će se u Opatiji održati i sjednica Upravnog odbora HOK-a.

Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, uz čestitke na 50 rođendan opatijskog obrtništva, kazao je kako se vidi da je Opatija prepoznala “tko drži žlicu koja nas hrani”, jer ako nema stvaranja nove vrijednosti cjelokupno gospodarstvo se ne razvija. Na nama je da radimo na usmjeravanju novih generacija u obrtnička zanimanja te na poticanju radnih navika i volje za radom kod mladih. Upravo zato, stipendije koje HOK daje učenicima od iduće će školske godine biti i veće, kazao je Ranogajec.

Središnja svečanost proslave 50. obljetnice UO Opatija održat će se sutra, 6. travnja 2019. s početkom u 18 sati u Centru Gervais.

error: Content is protected !!