U oku kamere: PP Opatija i Općini Lovran dodijeljena Povelja za najuspješniju Naj-akciju u 2015. godini

dnd_pp_opatija_stand_lovran_2015 (2)

Policijska postaja Opatija i Društvo Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran organizirali su i ostvarili više preventivnih projekta u okviru rada Vijeća za prevenciju kriminaliteta Liburnije, pridonoseći na taj način s jedne strane prilagođavanju policije potrebama lokalne zajednice, a ujedno i povećavanju svijesti građana o zajedničkoj odgovornosti za kvalitetu života.

Lovran – Policijskoj postaji Opatija i Općini Lovran dodijeljeno je priznanje u obliku povelje za najoriginalnije lokalne akcije, koju dodjeljuje Savez društava Naša djeca Hrvatske i Hrvatsko društvo za preventivnu i socijalnu pedijatriju pod pokroviteljstvom Ureda UNICEF-a za RH Gradovima-Općinama prijateljima djece.

dnd_pp_opatija_stand_lovran_2015 (1)

Riječ je o Povelji dodijeljenoj za akciju ”Obilježavanje Dana ružičastih majica“, koju su zajednički organizirali i proveli Policijska postaja Opatija i Društvo ”Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran i to 25. veljače 2015. godine u Osnovnoj školi Viktora Cara Emina u Lovranu.

Ova dodjela priznanja organizirana je u sklopu aktivnosti Mjeseca borbe protiv ovisnosti, koje ovih dana Policijska postaja Opatija provodi u suradnji s Društvom ”Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran na području Liburnije. Tako su u Lovranu, Matuljima i Opatiji organizirani info štandovi na kojima su građani imali priliku savjetovati se o problemima ovisnosti, a dijelili su im se i edukativni materijali na temu borbe protiv ovisnosti, što je ulovio i naš fotoreporter.

U ime Policijske postaje Opatija, povelju je primio načelnik Policijske postaje, Damir Brnas, a u ime Općine Lovran vijećnik, Rene Dušević. Policijska postaja Opatija i Društvo Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran organizirali su i ostvarili više preventivnih projekta u okviru rada Vijeća za prevenciju kriminaliteta Liburnije, pridonoseći na taj način s jedne strane prilagođavanju policije potrebama lokalne zajednice, a ujedno i povećavanju svijesti građana o zajedničkoj odgovornosti za kvalitetu života.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!