[U OKU KAMERE] Prazni poslovni prostori najavljuju nove poslovne akvizicije – Gornji kat opatijskog mrkata uskoro u novom ruhu

Direktor Komunalca pak najavljuje da će građanima, bez obzira promjenu lokacije, u centru grada osigurati mogućnost plaćanja računa.

Opatija – Gornji kat mrkata nikako da zaživi u posljednjem desetljeću otkako je provedena temeljita obnova ‘trbuha grada’, no najnovije informacije idu u prilog da će se ovaj trend preokrenuti.

Prazni ‘žgabucini’ koji su nekad bile trgovine ‘svega i svačega’, caffe bar, trgovina s balonima, biljna ljekarna, samo su neke od djelatnosti koje su se izmjenjivale u gornjem djelu, ali nikako da se poslovni kontinuitet zadrži, jedno što je od prvog dana konstanta je prostor Liburnijskih voda / Libukoma u kojem su građani mogli platiti vodu i komunalnije.

Prema riječima Ervina Mraka, direktora Komunalca koji gospodari zgradom Mrkata, pred potpisivanjem su ugovora s jednim poslovnim subjektom iz našeg kraja koji planira cijeli gornji kat uzeti u najam i ponuditi Opatijcima i gostima, kako nam je i sam u razgovoru potvrdio ‘nešto što Opatija još nije vidjela’. Iako je još neko vrijeme želio ostati inkognito da u miru može posložiti priču, nada se da će se sve posložiti do početka ovogodišnje turističke sezone.

Direktor Komunalca pak najavljuje da će građanima, bez obzira promjenu lokacije, u centru grada osigurati mogućnost plaćanja računa.

– Djelatnost ćemo preseliti ili neki poslovni prostor u blizini ili ćemo s bankom odnosno FINOM sklopiti ugovor za plaćanje naših usluga, poručio je Mrak.