U OKU KAMERE Predivan jesenski ugođaj uvod u zanimljive jesenske programe u Amadria Park hotelima

Već danas na terasi Continentala započelo je drugo izdanje ‘Craft Beer & Sausage’ vikenda tijekom kojega ovdje gostuju najbolji hrvatski proizvođači craft piva koji će svoje proizvode nuditi po promotivnim cijenama.

Opatija – Svako godišnje doba u Amadria Park hotele donosi poseban ugođaj i prigodnu dekoraciju. Prava jesenska scenografija oduševila je i sve prolaznike i goste opatijskog Continentala već ovih dana tijekom postavljanja, a tople jesenske boje, bundeve, slama i ostali plodovi jeseni poslužit će kao idealna kulisa za zanimljive programe koje i ove godine pripremaju Amadria Park hoteli.

Već danas na terasi Continentala započelo je drugo izdanje ‘Craft Beer & Sausage’ vikenda tijekom kojega ovdje gostuju najbolji hrvatski proizvođači craft piva koji će svoje proizvode nuditi po promotivnim cijenama. Prva dva vikenda u listopadu slijedi također drugo izdanje Art Mrkata Opatija za koji već tjednima vlada izniman interes lokalnih kreativaca i umjetnika. Već poznati prostor hotela Gardenija, koji odiše vrtnim i zelenim ugođajem, tako i ove godine postaje otvorena scena za sve kreativce i umjetnike. Sunčani jesenski vikendi uz ove zanimljive programe i izvrsne glazbene programe idealno su vrijeme za uživanje i posjet ovim programima. Uskoro će terasama zamirisati i pečeni maruni, a uz uživanje u okusima specijaliteta od vrganja i tartufa, uskoro stižu i jela i slastice od maruna, smoothiji od maruna, novi okus sladoleda od maruna… sve što je potrebno za istinsko uživanje u svim čarima jeseni.

I. M. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net