U OKU KAMERE Predstavnici GDCK Opatija ugostili kolege iz Garešnice

Tom prilikom održan sastanak na kojem su razmijenjena iskustva te dogovorena daljnja suradnja i sudjelovanja u provođenju EU projekata. Sastanak je, također, bio prilika i za razgovor o temama od zajedničkog interesa, a organizirano je i prigodno druženje te obilazak grada.

Opatija – Gradsko društvo Crvenog križa Opatija nedavno je ugostilo predstavnike Društva Crvenog križa Bjelovarsko-bilogorske županije tj. Gradskog društva Crvenog križa Garešnica. U posjet Opatiji stigla je ravnateljica Melita Lozina te pet djelatnika i 12 volontera koji su iskoristili svoj boravak u Opatiji kako bi posjetili kolege iz Gradskog društva Opatija. Ravnateljica dr. Đana Pahor poželjela im je dobrodošlicu i izrazila svoje zadovoljstvo njihovom posjetom. Tako je u prostorima GDCK Opatija održan sastanak na kojem su razmijenjena iskustva te dogovorena daljnja suradnja i sudjelovanja u provođenju EU projekata. Sastanak je, također, bio prilika i za razgovor o temama od zajedničkog interesa, a organizirano je i prigodno druženje te obilazak grada.

— Uz naše kolege u posjet su došle i tri mlade volonterke iz Francuske koje sudjeluju u projektu Međunarodne razmjene Saveza izviđača i Međunarodnog Crvenog križa, a 15 dana će boraviti i volontirati u gradu Garešnici. U prigodi korištenja godišnjeg odmora i odabira Opatije za destinaciju za odmor svojim dolaskom počastile su nas i Draženka Vadla – ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije s kojom uspješno surađujemo i Verica Rupčić – potpredsjednica Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova i članica Odbora za ravnopravnost spolova Hrvatskog sabora. U ime domaćina GDCK Opatija druženju su prisustvovali i djelatnici GDCK Opatije i nekolicina volontera. Osim uspomena koje će ponijeti sa sobom, Turistička zajednica grada Opatije zaslužna je i za poklon paketiće odnosno suvenire grada Opatije koje smo uručili našim gostima, kazala nam je Đana Pahor, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Opatija.

error: Content is protected !!