U oku kamere: Preselila trgovina Mac Shop @ Opatija

macshop02

Poklonici poznatih brednova svoju će garderobu i dalje moći nadopunjavati u centru grada, jer je taj asortiman preseljen ”preko ceste”, u nekadašnju trgovinu dječjim potrepštinama ”Mac Junior”. Igračke, robica i oprema za djecu odsad će se moći naći nešto niže, pokraj restorana ”Roko”, a sportska odjeća, obuća i rekviziti ”stisnut” će se na polovinu trgovine ”Mac Sport” na tome mjestu.

Opatija – Nekoliko ”rošada” doživio je asortiman robe trgovina u vlasništvu Mauricija Počekaja, koji je donedavno upravljao s tri poslovna prostora u samom centru Opatije.

macshop01

Odnedavno, pak, ta je brojka ”spuštena” na dvije, budući da se iz hotela ”4 opatijska cvijeta” morao iseliti ”Mac Shop” koji je nudio izbor kvalitetne odjeće i obuće etiketa s.Oliver i Camel Active.

Poklonici ovih poznatih brednova svoju će garderobu i dalje moći nadopunjavati u centru grada, jer je taj asortiman preseljen ”preko ceste”, u nekadašnju trgovinu dječjim potrepštinama ”Mac Junior”. Igračke, robica i oprema za djecu odsad će se moći naći nešto niže, pokraj restorana ”Roko”, a sportska odjeća, obuća i rekviziti ”stisnut” će se na polovinu trgovine ”Mac Sport” na tome mjestu.

Razlog ove ”rošade” koja je ”ugasila” i četiri radna mjesta, planovi su proširenja kavane ”Grand” hotela ”4 opatijska cvijeta” koja će uskoro zasjati u novome ruhu i na mnogo više ”kvadrata”.

macshop03

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!