U oku kamere: Preuređena Kavana Imperial postala Wine bar Stephanie @ Opatija

kavana_imperial_wine_bar_stephanie_opatija

Uz veliku ponudu vina, ponajprije iz vinoteke obitelji Josić iz Baranje – koja u zakupu ima i susjedni automat klub – ali i bogat asortiman kave, napitaka i slastica, Wine bar Stephanie imat nudit će i jednostavna jela, pa će se u njemu moći kušati jela pripremljena u woku, tople i hladne salate, naresci, ali i 14 vrsta pizza po povoljnim cijenama. Nekoliko fotografija pogledajte u nastavku…

kavana_imperial_wine_bar_stephanie_opatija_1

Opatija – Wine bar Stephanie novi je doprinos ugostiteljskoj ponudi Opatije. Radi se o kavani Imperial, koja je pod novim vlasnicima dobila i novi izgled, ali i novu ponudu.

Nakon uređenja, novi je ugostiteljski prostor nedavno otvoren, a već su ga kao novu omiljenu destinaciju odabrali mnogi Opatijci.

Uz veliku ponudu vina, ponajprije iz vinoteke obitelji Josić iz Baranje – koja u zakupu ima i susjedni automat klub – ali i bogat asortiman kave, napitaka i slastica, Wine bar Stephanie imat nudit će i jednostavna jela, pa će se u njemu moći kušati jela pripremljena u woku, tople i hladne salate, naresci, ali i 14 vrsta pizza po povoljnim cijenama.

Nekoliko fotografija novootvorenog Wine bara Stephanie pogledajte u nastavku…

[nggallery id=1211]

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!