U oku kamere: Rekonstrukcija hotela Kvarner

kvarner_rekonstrukcija-1…radovi, u iznosu od oko 2 milijuna kuna, odvijati će se do proljeća iduće godine te će se uskladiti s planiram manifestacijama u hotelu Kvarner i Kristalnoj dvorani…
…ulaganje u Kristalnu dvoranu hotela Kvarner iznosi oko 1,7 milijuna kuna…

Opatija – Prvim danima listopada, krenula je obnova hotel Kvarner – najstarijeg opatijskog hotela, a netom postavljena skela i zaštitna ograda privukla je pažnju i našem fotoreporteru.
Kako su najavili iz Liburna riviera hotela, među prvim investicijama je ona na najstarijem opatijskom hotelu Kvarner iz 1884. koji će dobiti novu fasadu te će se rekonstruirati poznata terasa. Radovi, u iznosu od oko 2 milijuna kuna, odvijati će se do proljeća iduće godine te će se uskladiti s planiram manifestacijama u hotelu Kvarner i Kristalnoj dvorani. Potom slijedi uređenje unutrašnjosti Kristalne dvorane hotela Kvarner koja će se opremiti kako bi bila što kvalitetnija za organizaciju različitih seminara, kongresa i drugih evenata: u planu je kupnja platna velikih dimenzija putem kojeg će se moći bolje i kvalitetnije pratiti projekcije i prezentacije, uvođenje wirelessa i ozvučenja za pozadinsku glazbu prilikom organizacije različitih događanja.
Ulaganje u Kristalnu dvoranu iznosi oko 1,7 milijuna kuna, a radovi će trajati do proljeća 2012.

Liburnija.net: Fasada 'okupirana' skelom @ Opatija

Liburnija.net: Fasada 'okupirana' skelom @ Opatija


Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: David Kurti
Vezane vijesti:
LRH kreće u investicije
LRH: Nova Uprava spremna uložiti 500 milijuna kuna u razvoj tvrtke
Sanja Markušić od listopada u LRH @ Opatija
Imenovana nova Uprava Liburnia riviera hotela

error: Content is protected !!