U oku kamere: Retro đir obilježio predbožićni vikend na Trsatskoj gradini

U srijedu, 27. prosinca na Trsatskoj gradini ispratit ćemo Djeda Mraza na Sjeverni pol i pozdraviti se s njim do sljedeće godine, a u petak, 29. prosinca nastupa Love runners band.

Rijeka – Ususret Božiću, na Trsatskoj gradini koja je ove godine zasjala punim sjajem, održana su tri zanimljiva programa i tako upotpunila bajkovito adventsko izdanje kaštela. Kilometri lampica te zanimljive dekoracije i magična atmosfera ne prestaju oduševljavati, zbog čega se broj posjetitelja Adventa na Gradini već bliži brojci od 50.000.

U petak je u večernjim satima nastupao Retro’s band, koji je izvedbom evergreena posjetitelje uveo u predbožićni vikend te izvrsnim obradama zabavio sve prisutne, dok je u subotu Zajednica Krista Kralja Udruge Desetina iz Rijeke uprizorila žive jaslice.

Mnogobrojni posjetitelji s oduševljenjem su pratili scenski prikaz Isusovog rođenja, popraćem izvedbom prigodne božićne glazbe. Gotovo 40 kostimiranih izvođača živopisno je prikazalo događaje koji su pratili rođenje Krista- od Navještenja pa sve do dolaska tri kralja, a s nestrpljenjem se očekivala i sveta obitelj koju je i ovoga puta utjelovila obitelj Crnjac – Emanuel i Nensi s malom Anom.

Na sam Badnjak, posjetitelje je tijekom cijelog dana zabavljao SuperCover band te u izvrsnoj atmosferi rasplesao publiku, što je bila izvrsna uvertira u posljednji tjedan ove godine u kojem nas očekuje pregršt zanimljivih sadržaja.

U srijedu, 27. prosinca na Trsatskoj gradini ispratit ćemo Djeda Mraza na Sjeverni pol i pozdraviti se s njim do sljedeće godine, a u petak, 29. prosinca nastupa Love runners band. Na Gradini će 31. prosinca biti čak dva dočeka Nove godine- onaj dječji u podne uz brojna iznenađenja te doček u večernjim satima uz Klapu Nevera i DJ Fishera.

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Ivor Mažar

error: Content is protected !!