U OKU KAMERE Rušenjem restorana Zelengaj do većeg broja parkirnih mjesta i novog ulaza u hotel Kvarner

U svrhu uspostavljanja radne zone i postavljanja zaštitne ograde koristit će se plato ispred Kristalne dvorane, od spoja s ulicom P. Tomašića do Ville ‘Amalia’…

Opatija – Jučer je započelo rušenje restorana Zelengaj na čijem bi mjestu trebale niknuti nove parkirne površine, ali i novi ulaz u hotel Kvarner. Prema neslužbenim, ali dobro upućenim izvorima, Liburnia riviera hoteli kreće u izgradnju novog ulaza, odnosno recepcije, ali i širenje broja parkirnih mjesta za goste hotela Kvarner i Amalia.

Podsjetimo, grad Opatija izdao je suglasnost tvrtki Liburnia Riviera Hoteli d.d. kojom dozvoljava privremeno korištenje dijela javno prometne površine na adresi Pave Tomašića kod k.br. 4/2 (plato ispred Kristalne dvorane, od spoja s ulicom P. Tomašića do Ville „Amalia“), u svrhu uspostavljanja radne zone i postavljanja zaštitne ograde, radi izvođenja radova na rušenju objekta restorana Zelengaj. Izvođač radova je tvrtka SA Bišćan d.o.o. iz Duge Rese, a radovi na zauzimanju dijela javno prometne površine mogu se obavljati u periodu do 31. svibnja 2020. godine, sukladno važećoj Odluci o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova na području Grada Opatije.

error: Content is protected !!