U oku kamere: Slastičarna ‘Kaokakao’ s novo proširenim prostorom obogatila ponudu @ Volosko

kaokakao_volosko_2016_prosirenje (3)

Nakon nešto više od godinu dana uspješnog rada, proširili smo prostor za posluživanje s dva toaleta, ali smo i dodatno oplemenili ponudu. Tako da uz već standardnu ponudu, od sad u ponudi pića imamo porto, muškat, crno i bijelo vino te talijanske pjenušce.

kaokakao_volosko_2016_prosirenje (2)

Volosko – Mnogobrojni ljubitelji slastica iz kreativne radionice slastičarne ‘KaoKakao’ posljednjih desetak dana mogu uživati u novouređenom djelu lokala kojim su podigli samu kvalitetu usluge. Naime, prostor slastičarne proširen je za dodatnih dvadesetak sjedećih mjesta i dva sanitarna čvora.

– Nakon nešto više od godinu dana uspješnog rada, proširili smo prostor za posluživanje s dva toaleta, ali smo i dodatno oplemenili ponudu. Tako da uz već standardnu ponudu, od sad u ponudi pića imamo porto, muškat, crno i bijelo vino te talijanske pjenušce. Također, pratimo nove trendove, a proširili smo ponudu kolača uz konstantno usavršavanje naših slastica. Nedavno smo posjetili radionicu poznatog belgijskog slastičara Davida Redona koji će slijedeće godine sudjelovati na svjetskom prvenstvu, kazala nam je vlasnica slastičarne Anja Žulić.

Za kraj dodajmo da je radno vrijeme slastičarne ‘KaoKakao’ (Štangerova 44, Volosko) utorkom, srijedom, četvrtkom i nedjeljom od 8 do 21 sat, petkom i subotom od 8 do 22 sata, a ponedjeljkom je zatvoreno. Sve informacije i narudžbe možete učiniti putem telefona – 051/701-217.

kaokakao_volosko_2016_prosirenje (1)

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!