U oku kamere: Stancija Kovačići socijalnoj samoposluzi Kruh sv. Elizabete donirala 4.000 kuna prikupljenih humanitarnom večerom @ Rukavac

Objavljeno 11.11.2017.

Sredstva su prikupljena organizacijom nedavne tematske večeri u restoranu Stancija Kovačići u Rukavcu kroz održavanje prvog u nizu druženja članova Facebook grupe Klopa i cuga u Rijeci i okolici.

Rukavac – Donaciju u iznosu od četiri tisuće kuna predali su vlasnici Stancije Kovačići sredinom tjedna Socijalnoj samoposluzi „Kruh sv. Elizabete“ u Rijeci, upoznavši se pritom s radom ustanove koja skrbi o obiteljima i samcima slabog imovinskog stanja.

– Sredstva su prikupljena organizacijom nedavne tematske večeri u restoranu Stancija Kovačići u Rukavcu kroz održavanje prvog u nizu druženja članova Facebook grupe Klopa i cuga u Rijeci i okolici kojem je za cilj bilo prikupiti novčana sredstva za Socijalnu samoposlugu u Rijeci, a na čiju je inicijativu i pokrenuta ova akcija, kazala je Danijela Paliska Frlan istaknuvši da se restoran obvezao uplatiti 30 posto ukupnih prihoda od ove humanitarne večere.

Za humanitarnu večeru vina koja su se degustirala tijekom večere poklonila je vinska kuća Franz Arman iz Vižinade, a Oliver Arman napravio je kratku prezentaciju svakog pojedinog vina. Chef i vlasnik Stancije Kovačići Vinko Frlan pripremio meni od 4 slijeda sačinjen od kvarnerskih jela među kojima su bili domaći ravioli od bučinog brašna punjeni telećim raguom i vrganjima s pireom od celera i bundeve i bikovi obrazi u šugu. Ugodnu atmosferu svojom je glazbom upotpunio Duo Livingstone.

– Želimo zahvaliti svima onima koji su svojim dolaskom dali doprinos u prikupljanju sredstava te svima koji su svojim sudjelovanjem pomogli da se manifestacija takvog karaktera održi. Cilj ove akcije bilo je i pridonošenje jačanju svijesti o ljudima koji našu pomoć trebaju. Socijalna samoposluga prikuplja tijekom cijele godine hranu i odjevne predmete te ih sa zadovoljstvom ustupa onima kojima je to najpotrebnije, kazala je Paliska Frlan, istaknuvši da se donacije u prostor socijalne samoposluge mogu donositi svakodnevno.

Davor Žic / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »