U OKU KAMERE Stomatolozi iz niza zemalja u Opatiji uče o inovacijama iz područja oralne kirurgije

Dr. Slovša se na osnivanje poliklinike u Opatiji odlučio nakon nekoliko desetljeća školovanja i rada u vodećim europskim centrima i klinikama, pretežito u Njemačkoj.

Opatija – Dentalna poliklinika Smile, jedan od 12 Straumann® Centara izvrsnosti u svijetu specijaliziran za najkompleksnije zahvate iz područja oralne kirurgije i kompletne estetsko – funkcionalne rehabilitacije, te Internacionalni edukacijski centar za stomatologe i tehničare iz zemlje i inozemstva, ovoga je vikenda domaćin dvadesetorici liječnika i zubnih tehničara.

Zajedno s DT Nikicom Bacingerom, voditeljem Smile laboratorija, dr. sc. MOM M.Sc. Darko Slovša kroz interaktivnu i praktičnu dvodnevnu edukaciju demonstrira vlastite tehnike, te Smile standarde i procedure za pacijente bezubih čeljusti uz korištenje najboljih materijala koji postoje.

Dr. Slovša se na osnivanje poliklinike u Opatiji odlučio nakon nekoliko desetljeća školovanja i rada u vodećim europskim centrima i klinikama, pretežito u Njemačkoj.

Smile je danas jedna od nekoliko najopremljenijih klinika u regiji u kojoj rade specijalisti svih grana stomatologije što znači da pacijenti mogu sve napraviti na jednom mjestu (panoramska slika, RVG, CT 3D, laboratorijski rad).

Uz predavanja i diskusiju, polaznici u Smile Edukacijskom centru ovaj vikend, stoga, prate prijenos operacija dr. Slovše iz kirurške sale, te rade zajedno sa timom Smile tehničara u Smile Labu.

Posljednja tehnološka dostignuća u kombinaciji s kirurškim umijećem omogućit će dvama pacijentima da u samo 24 sata otiđu kući s privremenim radom i s novim osmijehom dok će već za nekoliko mjeseci dobiti i finalan rad s doživotnom garancijom čije se trajanje mjeri desetljećima.

Smile je ovog vikenda otvoren i za ostale opatijske, hrvatske i strane pacijente. Jedan od pacijenata, Antonio Casale iz Milana, za naš je portal nakon dobivanja završetka plana terapije i dobivanja finalnoga rada vidljivo uzbuđen izjavio: “Prezadovoljan sam! Zaista iznimno srdačno osoblje na recepciji i u ordinaciji koje te niti u jednom trenutku ne pušta samog, te krajnje talentirani i posvećeni tehničari, kirurzi i doktori su mi doslovno vratili osmijeh na lice za cijenu dvostruku manju od talijanskih cijena i to s najboljim dostupnim materijalima. Počeo sam u ovih godinu dana voditi bolju brigu o svom cjelokupnom zdravlju, ne samo o onom oralnom, i prestao pušiti prema savjetu dr. Slovše!”

 

 

error: Content is protected !!