U oku kamere: Studenti i učenici darivali krv @ Ika, Lovran

Lena Popadić i Lovorka Kveder

Elena Horvat, Lena Popadić, Jelena Đurkin, Gabriela-Slađana Filca, Iva Ilić Stanić, Vlado Kokorić, Petar Kovačević, Jan Prenc i Josipa Toljan krv su darivali po prvi puta, na čemu im od srca čestitamo.

Opatija – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki i u Učeničkom domu Lovran održana je prošle srijede u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Opatije.

U Iki je darivanju krvi pristupilo 20 darivatelja od čega je krv dalo 15 humanitaraca, a Elena Horvat, Lena Popadić i Jelena Đurkin krv su darovale po prvi puta na čemu im od srca čestitamo. U Učeničkom domu Lovran darivanju je pristupilo 37 darivatelja od čega je prikupljeno 35 doza krvi. Gabriela-Slađana Filca, Iva Ilić Stanić, Vlado Kokorić, Petar Kovačević, Jan Prenc i Josipa Toljan krv su darovali po prvi put te i njima od srca čestitamo. Koristimo priliku te najljepše zahvaljujemo i pohvaljujemo organizaciju obje institucije gdje smo održali akciju. Osoblje Fakulteta i Učeničkog doma besprijekorno je pomoglo u organizaciji ove važne akcije. Sljedeće darivanje na liburnijskom području održat ćemo 1. lipnja u Matuljima. Vidimo se u Hangaru, poručili su organizatori iz Gradskog društva Crvenog križa.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!