[U OKU KAMERE] Sutra se za sav promet otvara Ulica Rikarda Katalinića Jeretova

Autotrolej linije 32 i 34, te City bus, od sutra prometuju kroz ulicu R. K. Jeretova i autobusna stajališta na njoj, a privremena autobusna stajališta na Novoj cesti i kroz Volosko se ukidaju.

Volosko – Prema informaciji dobivenoj od Županijske uprave za ceste PGŽ, radovi na rekonstrukciji dijela ulice Rikarda Katalinića Jeretova završeni su u cijelosti te se ukida privremena regulacija prometa koja je onemogućavala promet dijelom ulice, kao i privremena promjena smjera vožnje autobusa javnog prijevoza (Autotrolej i City bus).

– Upozoravamo korisnike javnog prijevoza da će svi autobusi javnog prijevoza, tj. Autotrolej linije 32 i 34, te City bus, od sutra prometovati kroz ulicu R. K. Jeretova i autobusna stajališta na njoj, a privremena autobusna stajališta na Novoj cesti i kroz Volosko se ukidaju, javljaju iz Grada Opatije.

No, to ne znači da će se moći do Rijeke doći bez čekanja na semaforu. Naime, u smjeru Rijeke po donjoj cesti na izlazu iz Voloskog prema Preluci, odnosno iznad Nule, postavljeni su semafori zbog radova koji su zatvorili jednu traku za sav promet u smjeru Opatije.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net