U oku kamere: Sv. Nikola obradovao 80 mališana @ Volosko

sv_nikola_mikula_volosko_2014 (3)

Sveti Nikola nakon što je podijelio poklone družio se s dječicom i njihovim roditeljima, a dvjestotinjak prisutnih ljubitelja Mikule družilo se na prigodnoj zakusci.

Volosko – Jučer je u domu Liburnija stigao sveti Nikola na radost mnogobrojne djece, ali i njihovih roditelja. Ove godine darivao je 80-tak djece, koja su s nestrpljenjem dočekala svoj poklon.

sv_nikola_mikula_volosko_2014 (1)

Tako su oni najmanji na poklon dobili plišanu igračku, gumice i društvenu igru ‘Čovječe ne ljuti se’, oni srednji darivani su lutkama, bagerom i društvenim igrama, dok su stariji u svom paketu pronašli knjige, igre ‘Životinje na ploči’ i ‘Svijet na ploči’. Uz navedene darove svi mališani u svom paketu dobili su poklon od Školske knjige i čokoladnog Djeda mraza.

Sveti Nikola nakon što je podijelio poklone družio se s dječicom i njihovim roditeljima, a dvjestotinjak prisutnih ljubitelja Mikule družilo se na prigodnoj zakusci. Predsjednik MO Volosko, Damir Dujmić posebno se zahvalio velečasnom Petru Belaniću te sponzorima restoranu Plavi podrum, pizzeriji Moho, caffe baru Kon tiki i Surfu te Školskoj knjizi. Ovo već tradicionalno darivanje organizirali su MO Tošina i MO Volosko.

sv_nikola_mikula_volosko_2014 (2)

sv_nikola_mikula_volosko_2014 (4)

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!