U OKU KAMERE Sve je spremno za večerašnji spektakl uz Erosa Ramazzottija @ Opatija

U OKU KAMERE Sve je spremno za večerašnji spektakl uz Erosa Ramazzottija @ Opatija

Foto: David Kurti / Foto Luigi

Zbog održavanja koncerta Erosa Ramazzottija na Ljetnoj pozornici, u četvrtak 15. kolovoza od 14 sati do petka 16. kolovoza u 4 sata, za sav promet bit će zatvorena Ulica Zert, od spoja sa slijepim lijevim odvojkom Ulice V. C. Emina (skretanje za hotel 4 opatijska cvijeta) do slijepog završetka Ulice Zert u Luci Opatija, poručili su iz grada Opatije.

Opatija – Pripreme za večerašnji koncert talijanske mega zvijezde, Erosa Ramazzottija koji će na Ljetnoj pozornici održati dugo očekivani koncert pred 5.000 posjetitelja, privode se kraju. Prema viđenom na otvorenoj opatijskoj sceni publiku očekuje pravi spektakl uz raskošnu produkciju kakva i dolikuje izvođaču ovog renomea.

Podsjetimo, nakon nastupa na Sanremu 1984. pjesmom ‘Terra promesa’ Eros Ramazzotti postaje planetarno popularan i do današnjih dana ne silazi s vrhova svjetskih top ljestvica. Surađuje s glazbenim velikanima poput Luciana Pavarottija, Andree Bocellija, Carlosa Santane, Tine Turner, Cher; niže hit za hitom – ‘Parla con me’, ‘Un emozione per sempre’, ‘Can’t stop thinking of you’, ‘Fuoco nel fuoco’, ‘Piu’ bella cosa’, ‘Adesso tu’, ‘Musica e”, ‘Se bastasse una canzone’, ‘L’Ombra del Gigante’ – i postaje jedan od najslušanijih i najcjenjenijih svjetskih kantautora.

Također, zbog održavanja koncerta Erosa Ramazzottija na Ljetnoj pozornici, u četvrtak 15. kolovoza od 14 sati do petka 16. kolovoza u 4 sata, za sav promet bit će zatvorena Ulica Zert, od spoja sa slijepim lijevim odvojkom Ulice V. C. Emina (skretanje za hotel 4 opatijska cvijeta) do slijepog završetka Ulice Zert u Luci Opatija, poručili su iz grada Opatije.

Za vrijeme uspostave privremene regulacije prometa bit će onemogućeno parkiranje u Ulici Zert, kao i na prostoru opatijske luke, a iz grada mole vozače da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije.

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Opatije odredio je dodatne parkirne površine izvan centra Opatije na kojima će se za vrijeme održavanja koncerta Erosa Ramazzottija moći parkirati bez naknade. To su parkiralište u Ulici Antuna Mihića (Punta kolova, u blizini dječjeg vrtića), lijeva strana ulice Šetalište Carmen Sylve, igralište u Ulici I. M. Ronjgova, igralište kraj Osnovne škole “Rikard Katalinić Jeretov”, Nova cesta 53 te parkirališta iza zgrade gradske uprave M.Tita 3, kod Općinskog suda M.Tita 4 i Porezne uprave M.Tita 6, produžetak Ulice Kosićevo i Ulica I. Zavidića.

error: Content is protected !!