U OKU KAMERE Svečano otvoreni Veterinarski dani u Opatiji

Organizatori skupa su Hrvatska veterinarska komora, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te Hrvatski veterinarski institut.

Opatija – Znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem Veterinarski dani održavaju se od 15. do 18. listopada u Opatiji. Na ovogodišnjim Veterinarskim danima raspravljat će se o temama iz područje kontrole aktualnih bolesti životinja, primjeni epidemiologije u veterini, službenim kontrolama u odobrenim objektima za proizvodnji hrane životinjskog podrijetla i mnogim drugim, a održat će se brojna predavanja te prezentacije prijavljenih radova.

Svečano otvorenje kongresa, održano je jučer, a u ime Primorsko-goranske županije kao jednog od pokrovitelja, sudionicima se obratio zamjenik župana Petar Mamula. Poželio je svima uspješan rad i ugodno druženje te naglasio važnost veterine u stočarstvu, ali i značaj veterinarske struke u županijama koje nisu poljoprivredne u liječenju malih životinja te izrazio nadu da organizatori i ubuduće biraju Opatiju i PGŽ za najznačajniji godišnji skup iz područja veterine.

Napiši Komentar

Pogledaj sve komentare

error: Content is protected !!