U oku kamere: Švicarac ‘jubilarac’ – Michael Unternahrer je 4000. gost Matulja ove godine @ Trtni

4000_gost_tz_matulji_2016 (2)_01

Matuljski ”jubilarac” ovdje ostaje tjedan dana, a planira obići dio hrvatske obale i Istru. Smještaj je našao preko agencije, te je posebno zadovoljan kvalitetom ponude i usluge i ljubaznošću privatnih iznajmljivača.

Matulji/Trtni – Jubilarni, 4000. gost Matulja je Michael Unternahrer, 35-godišnji Švicarac iz kantona Argau koji je sa svojom obitelji odsjeo kod privatnih iznajmljivača obitelji Vertel u Trtnima, a za to je jučer i nagrađen prigodnim darom i tortom od direktorice Turističke zajednice Matulja Marijane Kalčić.

4000_gost_tz_matulji_2016 (1)_01

Matuljski ”jubilarac” ovdje ostaje tjedan dana, a planira obići dio hrvatske obale i Istru. Smještaj je našao preko agencije, te je posebno zadovoljan kvalitetom ponude i usluge i ljubaznošću privatnih iznajmljivača. U Hrvatskoj je prvi puta, ali kako sam ističe, doći će opet jer mu se jako sviđa priroda, povoljne cijene i pozicija Matulja, koja dozvoljava svakodnevno putovanje u drugo mjesto. Motiv njegovog dolaska nije more već upoznavanje nove zemlje, ljudi i kulture, a jedini nedostatak po njemu je pomanjkanje parkirnog prostora.

Kako je istaknula direktorica Kalčić, TZO Matulji od samog osnivanja, točnije od 1994. godine nagrađuje jubilarne dolaske gostiju.

– Matulji su davne 2004. godine, prije otvaranja Ureda ostvarivali nešto više od 4.500 noćenja, a intenzivnim radom, promocijom i ”brendiranjem” postali smo vrlo zanimljiva destinacija koja danas ostvaruje više od 10.000 dolazaka i skoro 51.000 noćenja. Gosti u Matuljima sve češće ostaju i po više tjedana jer je kvaliteta privatnog na zavidnom nivou, a niz novih iznajmljivača pozorno osluškuje nove trendove, potrebe i želje modernog turiste te svoj smještaj i ponudu temelje na tome, kazala je Kalčić, dodavši da najviše iznajmljivača ima u Matuljima, ali najveću stopu porasta bilježe Rukavac i Jušići, a posebno vesele novi iznajmljivači u Pasjaku, Zvoneći i Munama.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!