U OKU KAMERE U pripreme i natjecanje ‘Adriatic Depth Trophy’ uključen medicinsko istraživački tim iz Thalassotherapije Opatija

Medicinsko istraživački tim iz Thalassotherapije Opatija po prvi put će istražiti neke od medicinskih fenomena karakterističnih za ovaj sport.

Opatija – Dubinsko prvenstvo Hrvatske, Slovenije, Srbije i Mađarske ‘Adriatic Depth Trophy’ prema AIDA international pravilima i rankingu održat će se od 5. do 12. rujna na najdubljem dijelu Kvarnera između otoka Krka i Cresa.

– Natjecanje će dati svoj doprinos i znanstvenoistraživačkoj djelatnosti. Za vrijeme priprema i natjecanja detaljni monitoring natjecatelja obavljat će medicinsko istraživački tim iz Thalassotherapije Opatija doc. dr. sc. Dijana Travica Samsa, doc. dr. sc. Tamara Turk Wensveen te Viktor Ivaniš, dr. med., koji će imati priliku po prvi put istražiti neke od medicinskih fenomena karakterističnih za ovaj sport, istaknuli su iz ustanove Thalassotherapia Opatija u kojoj se održava priprema sportaša za natjecanje.

error: Content is protected !!