U OKU KAMERE U Udruzi osoba s invaliditetom – Svaki tjedan umjetnik jedan

Radionice su organizirane u suradnji s likovnim umjetnicima Liburnije, a vodili su ih Vedran Ružić,Klara Rabenseifner Miljević, Barbara Cetina, Gordana Lenić, Nisa Petrović Hrvatin, Darija Žmak Kunić i Darija Stipanić.

Opatija – Od listopada do prosinca u Udruzi osoba s invaliditetom Grada Opatije provodio se ciklus radionica pod nazivom “Svaki tjedan umjetnik jedan”.

Radionice su organizirane u suradnji s likovnim umjetnicima Liburnije, a vodili su ih Vedran Ružić, Klara Rabenseifner Miljević, Barbara Cetina, Gordana Lenić, Nisa Petrović Hrvatin, Darija Žmak Kunić i Darija Stipanić.

Nakon završetka radionica, likovni radovi organizirana je izložba u Caffe baru Tik-Tak od 3. do 14. prosinca, a posjetitelji su mogli ostaviti dobrovoljni prilog te uzeti slike koje im se sviđaju.

– Ciklus likovnih radionica “Svaki tjedan umjetnik jedan” organiziran je s ciljem obogaćivanja likovnih aktivnosti za mlade s intelektualnim teškoćama, kao i povezivanja osoba s invaliditetom s lokalnim umjetnicima, istaknula je Ivana Jeletić, voditeljica skupine Smajlići koja djeluje u sklopu Udruge osoba s invaliditetom Grada Opatija.

 

 

error: Content is protected !!