U oku kamere: Valeria Puž učenica generacije @ Opatija

Čestitke je primila i učenica generacije Valeria Puž, učenica 8.c razreda. Ona je svih osam razreda završila s odličnim uspjehom te sudjelovala na državnom natjecanju mladih tehničara te na nekoliko međunarodnih natjecanja iz matematike, a vrlo je aktivna i u nizu izvannastavnih aktivnosti, poput školskih novinara, GLOBE programa, multimedijske grupe, povjesničara i drugih.

Opatija – Zamjenik gradonačelnika Grada Opatije Emil Priskić jučer je na svečanom prijemu u Gradskoj vijećnici primio uspješne učenike i mentore iz opatijske Osnovne škole „Rikard Katalinić Jeretov“ te im uručio pohvalnice i simbolične darove, a čestitkama se pridružila i voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti Grada Opatije Zlata Torbarina. Na kraju svake školske godine Grad Opatija pohvaljuje učenike i njihove mentore koji su postigli uspjehe na natjecanjima i smotrama u znanju i sportu iz Kataloga natjecanja i smotri Agencije za odgoj i obrazovanje te ostalim natjecanjima na državnoj i županijskoj razini. Zamjenik gradonačelnika Priskić zahvalio je učenicima na trudu koji ulažu, ali i njihovim mentorima i roditeljima koji im pružaju podršku u radu.

– Znanje je najvažnije i nitko vam ga nikada ne može oduzeti, istaknuo je zamjenik gradonačelnika te zaželio učenicima puno uspjeha u daljnjem školovanju, kao i ugodne ljetne praznike.

Ravnatelj škole prof. Fredi Glavan naglasio je da se treba prilagoditi vremenu u kojem živimo, kao i novim izazovima.

– Vi ste pokazali da ste borci i ostanite takvi cijeloga života. Budite ponosni na sebe, svoju školu, svoj grad te na svoje profesore i roditelje, kazao je Glavan.

Zamjenik gradonačelnika uručio je cvijeće i zahvalio školskoj pedagoginji prof. Nadi Lovretić, koja je prozivala učenike i mentore uz navođenje njihovih uspjeha koje su postigli tijekom protekle školske godine.

U zabavnom dijelu svečanosti nastupilo je dvoje nagrađenih učenika te pokazalo svoje talente u sviranju flaute i izražajnom scenskom nastupu.

Čestitke je primila i učenica generacije Valeria Puž, učenica 8.c razreda. Ona je svih osam razreda završila s odličnim uspjehom te sudjelovala na državnom natjecanju mladih tehničara, kao i na nekoliko međunarodnih natjecanja iz matematike, a vrlo je aktivna i u nizu izvannastavnih aktivnosti, poput školskih novinara, GLOBE programa, multimedijske grupe, povjesničara i drugih. Cilj joj je upisati građevinsku školu te jednog dana postati arhitektica ili geodetkinja. Ističe da će joj škola, nastavnici i prijatelji nedostajati, ali se veseli novim izazovima.

K. Tubić / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net