U oku kamere: Umjesto uz pive, Gržin i Spasojević na zidiću kraj marketa – uz novine @ Lovran

grzin_spasojevic_ecooperativa_lovran_2015 (2)

No, ispalo je da vijesti nisu osobito dobre, posebice za Gržina koji je u svim medijima prozvan kao suvlasnik tvrtke Ecooperativa čiji je direktor Dragan Šepić zajedno s još trojicom osumnjičenika ovog vikenda nakratko uhićen.

grzin_spasojevic_ecooperativa_lovran_2015 (1)

Lovran – Ča j’ novega va temu sakramentskom Jutarnjemu listu, možda su se upitali jučer bivši načelnik Lovrana i predsjednik SDP-a Lovran Emil Gržin, te potpredsjednik stranke Božidar Spasojević koji su jučerašnje jutro proveli čitajući novine na zidiću uz market.

No, ispalo je da vijesti nisu osobito dobre, posebice za Gržina koji je u svim medijima prozvan kao suvlasnik tvrtke Ecooperativa čiji je direktor Dragan Šepić zajedno s još trojicom osumnjičenika ovog vikenda nakratko uhićen. Optužba koja ih tereti navodi da su sudjelovali u ilegalnom odlaganju opasnog otpada na karlovačkom području i tako uzrokovali ozbiljan ekocid te stvorili alarmantnu prijetnju ljudskom zdravlju.

Nije ovo prvi incident Ecooperative, a upletenost tvrtke u ”nečiste poslove” Gržin je jučer, uz podršku Spasojevića, morao objasniti i u udarnim televizijskim minutama, a to je zabilježilo i naše ”oko kamere”.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!