U oku kamere: Ured turističke zajednice otvorio svoja vrata u centru mjesta @ Matulji

tz_matulji_novi_prostor_2015 (1)

Radi se o prostoru u kojem je nekad bila trgovina ”Dota”, a koja je u dogovoru DUUDI-ja i matuljske lokalne vlasti predan na upravljanje Općini s ciljem useljenja ureda TZ Matulji…

Matulji – Turistička zajednica Općine Matulji konačno je stigla u centar mjesta – nakon radova na uređenju provedenih tijekom ljeta, jučer su u novi prostor uselili i djelatnici na čelu s direktoricom Marijanom Kalčić Grlaš.

tz_matulji_novi_prostor_2015 (2)

Radi se o prostoru u kojem je nekad bila trgovina ”Dota”, a koja je u dogovoru DUUDI-ja i matuljske lokalne vlasti predan na upravljanje Općini s ciljem useljenja ureda TZ Matulji. Do konačnog preseljenja prošlo je dosta vremena jer se radilo o značajnom financijskom iznosu, koji je smanjen podjelom prostora između TZ-a i Općine koja će u drugom dijelu organizirati galerijski prostor.

Troškovi preseljenja dodatno su umanjeni činjenicom da je sav uredski namještaj već bio u upotrebi u donedavnom sjedištu Turističke zajednice kraj Zdravstvenog centra, ili u turističkom uredu na Vratima Jadrana. Prema riječima direktorice Kalčić Grlaš, useljenjem u novi prostor, usluge Turističke zajednice postale su dostupnije građanima, ali i sve brojnijim matuljskim turistima.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!