U oku kamere: Uspješan trail trening UTMV – Najizdržljiviji otrčali nekoliko puta od Medveje do Vojaka @ Lovran

Oko 35 sudionika okupilo se na sportskom druženju u petak s ciljem što većeg broja uspona od Medveje do Vojaka, a najuspješniji su bili Slaven Krklješ i Pavle Kruljac koji su čak triput odradili zahtjevnu stazu.

Medveja – Trening trail druženje Ultra Trail Medveja Vojak, koje je osmišljeno kao zanimljiva dosjetka vezana uz jednu od najslavnijih svjetskih „trail“ utrka – Ultra-Trail du Mont-Blanc, okupila je u petak navečer velik broj ljubitelja ovog sporta koji su se odvažili na uspon od Medveje do Vojaka, a neki su put od kampa do vrha Učke prošli i nekoliko puta.

– Ugodno sam iznenađen kad se u dogovoreno vrijeme okupilo 25 trkača, a još nekoliko ih je bilo na stazi, dok su se pojedinci i naknadno pridružili. Sve u svemu, bilo je oko 35 trkača ukupno, od kojih je većina napravila jedan uspon, desetak njih uspinjalo se dvaput, a najizdržljiviji su bili Slaven Krklješ i Pavle Kruljac koji su odradili čak tri uspona, kazao je trkač i zamjenik lovranskog načelnika Toni Družeta, inicijator ovog sportskog druženja.

Zanimljiv lokalni „pandan“ jednoj od najslavnijih svjetskih „trail“ utrka tako je prošao i bolje od očekivanja, a nekoliko detalja zabilježilo je i naše oko kamere.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!