U OKU KAMERE Vatreni na oproštajnoj večeri prof.dr. Borisa Nemeca

Bivši liječnik Vatrenih, prof. dr. Boris Nemec, organizirao je u Lovranu oproštajnu večer za hrvatske reprezentativce i stručni stožer. Nemec je funkciju liječnika reprezentacije obnašao 23 godine, od travnja 1996. godine, te je osvojio i francusku broncu i rusko srebro.

Lovran – Na ugodnom druženju u Lovranu, reprezentacija se zahvalila prof. dr. Borisu Nemecu na dugogodišnjem predanom radu te su mu nogometaši i članovi stručnog stožera, uz druge darove, uručili i dres s potpisima svih igrača.

“Profesore, o vašoj stručnosti ne trebam ništa ni govoriti, ali prije svega vam zahvaljujem što ste veliki čovjek i što ste to iz dana u dan pokazivali svih ovih godina prema svakome od nas. Hvala vam i sretno u daljnjem radu!”, obratio se u ime Vatrenih prof. dr. Borisu Nemecu kapetan reprezentacije Luka Modrić.

Nemec je funkciju liječnika reprezentacije obnašao 23 godine, od travnja 1996. godine, te je osvojio i francusku broncu i rusko srebro.

Dobitnik je brojnih priznanja za svoj rad i doprinos medicini i sportu, uključujući i dva odlikovanja predsjednika Republike Hrvatske. Dao je značajan doprinos radu Fifine Zdravstvene komisije te HNS-ove Zdravstvene komisije, a surađivao je i s mladim hrvatskim reprezentacijama. Svojim zalaganjem za zdravstvenu zaštitu mladih nogometaša te brigom za generacije hrvatskih reprezentativaca zaslužio je da se njegovim brojnim priznanjima pridoda i najviše priznanje HNS-a, Trofej podmlatka.

Tekst i foto: HNS

error: Content is protected !!